Kendo – Jodo – Iaido – Tameshigiri – Katori Shinto Ryu

Op zaterdag 1 april 2017 was Kendo Kai Higashi met een stand en een Iaido demo aanwezig op het Budoshop + event. Deze zesde editie vond plaats in de Jan Massinkhal te Nijmegen.

Op zaterdag 1 april 2017 was Kendo Kai Higashi met een stand en een Iaido demonstratie aanwezig tijdens de zesde editie van het Budoshop + event. Ook deze editie vond plaats in de Jan Massinkhal in Nijmegen. Ondanks dat we, door een misverstand, pas enkele dagen van tevoren op de hoogte waren van deze editie van het evenement, kunnen we spreken van een geslaagde bijdrage aan een leuk evenement. Op deze pagina staan enkele foto's van de bijdrage van Kendo Kai Higashi aan de bijeenkomst. Voor de aankondiging en het programma van het event, zie deze link.

Het begin van de Kendo Kai Higashi Iaido-demonstratie.

De organisatie had werk gemaakt van de belichting van de mat. Dit had veel effect tijdens de demonstraties. De belichting was bijvoorbeeld inclusief rookgeneratoren, waar vooral de Chinese draken erg wild van werden ....

De Iaido demonstratie onder toeziend oog van de jury, die onder leiding stond van Fred Royers (rechts op de foto).

Met drie (bestuurs)leden, die bekend zijn met alle Kendo Kai Higashi budodisciplines was Kendo Kai Higashi toch nog goed vertegenwoordigd op het evenement.

Zaterdag 1 april, na afloop van het evenement: met "verenigde" krachten heeft het Kendo Kai Higashi team toch maar weer een leuke, verzorgde stand en demo neergezet en kan terugkijken op een geslaagd evenement.
 
Het bestuur van Kendo Kai Higashi dankt een ieder die, in aanloop naar en tijdens dit evenement, zijn/haar bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde Kendo Kai Higashi activiteit/PR-actie.