Kendo – Jodo – Iaido – Tameshigiri – Katori Shinto Ryu

Op zaterdag 7 maart 2015 was Kendo Kai Higashi met demo's en stand aanwezig op het Budoshop + event. Deze jubileumeditie vond plaats in de Jan Massinkhal te Nijmegen.

Op zaterdag 7 maart 2015 was Kendo Kai Higashi met Jodo- en Katori Shinto Ryudemonstraties, en een stand aanwezig tijdens de vijfde editie van het Budoshop + event. Deze jubileumeditie vond plaats in de Jan Massinkhal in Nijmegen. Hieronder staan enkele foto's van de geslaagde bijeenkomst. Voor de aankondiging en het volledige programma, zie deze link.

De Jodo-demonstratie.

Met drie bestuursleden was ook het bestuur van Kendo Kai Higashi goed vertegenwoordigd op het evenement.

De organisatie had werk gemaakt van de belichting van de mat. Dit had veel effect tijdens de demonstraties. De belichting was bijvoorbeeld inclusief rookgeneratoren, waar vooral de Chinese draken erg wild van werden ....

Zaterdag 7 maart, een uur voor aanvang van het evenement: met "verenigde" krachten heeft het Kendo Kai Higashi bestuur toch maar weer een leuke en verzorgde stand neergezet.
 
Door de organisatie zijn video-opnamen gemaakt van de demonstraties, inclusief de flitsende Kendo Kai Higashi demo's Katori Shinto Ryu en Jodo. Zodra deze opnamen beschikbaar zijn, worden ze hier geplaatst.
 
Het bestuur dankt een ieder die, in aanloop naar en tijdens dit evenement, zijn/haar bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde Kendo Kai Higashi activiteit/PR-actie.